Panoráma Hotel Noszvaj ***

7. Stresszoldó Etka-Jóga tábor

Időpont: 2024.07.07-12.

Szállj ki a mindennapok rohanásából, és merülj el a természet nyugalmában.
Tapasztald meg, hogy milyen érzés egységben lenni önmagaddal és a környezeteddel.

Engedd, hogy a tested és lelked teljesen felüdüljön, élvezd a friss levegőt, a csendet és a nyugalmat. Válaszd ezt az Etka-Jóga tábort, hogy megéld a természet páratlan varázserejét, hogy a mindennapjaid frissebbé, boldogabbá váljanak.

Panoráma Hotel Noszvaj

Ha Te is úgy érzed, hogy az életed csak a munka és a sressz körül forog, akkor most egy kicsit figyelj rám.
Először is, szeretném elmondani, hogy nem vagy egyedül ezzel a problémával. Az élet nagy nyomás alatt tart mindenkit, sokszor nehéz megtalálni a belső egyensúlyt és a harmóniát.

Azonban szeretném, ha tudnád, hogy az igazi pihenés nem csak egy egyszerű tevékenység, hanem egy állapot, amelyet el kell érni. Ha úgy érzed, hogy már mindent kipróbáltál, de mégsem találtad meg a megfelelő módszert, ne add fel, itt a megoldás!

Elárulom Neked Etka Anyó titkát, aki 90 éves korában is fiatalos lendülettel élt. Nem csak egészséges életmódot folytat, hanem rendszeresen alkalmazta az egyszerű, általa kidolgozott módszert.

Szóval ne aggódj, ha eddig nem találtad meg az igazi pihenés élményét. Mindenki megtalálhatja azt a módszert, ami a legjobban illik hozzá, csak nyitott szívvel és elmével kell keresni.
Gyere velem a 7. Stresszoldó Etka-Jóga táborba ha úgy érzed, hogy valódi pihenés felé és a belső egyensúly felé szeretnél elindulni.

Ne feledd, mindannyian  megérdemeljük az igazi pihenés és nyugalom élményét, így nem add fel, és tarts velünk a küzdelemben azért, hogy megtaláljuk az utat a belső békénk és nyugalmunk felé!

Tapasztald meg a valódi pihenés élményét bonyolult jógagyakorlatok nélkül. 
Ez egy olyan Etka – Jóga tábor, ahol nem csak pihenhetsz és gyakorolhatod Etka Anyó által kidolgozott mozgásprogramot, hanem új ismeretekre is szert tehetsz, idén a gyógynövények világába kalandozunk, fitoterapeuta vezetésével.

Jógatábor Noszvaj

Ez nem egy átlagos Etka-Jóga tábor, ahol a résztvevők szinte mind vegetáriánusok és az átlag életkora magas.

Ez a tábor azoknak szól, akik nem elégszenek meg azzal, hogy egész nap a szállodában lógnak, esznek, isznak és semmit sem csinálnak.

Ideális azoknak, akik szeretnék felfrissíteni testüket és lelküket. Napi két Etka-Jóga óra segít, hogy jelentősé mértékben javítsd erő és állóképességedet, rugalmasságodat, frissességedet.

Ezen kívül a kirándulások során ismerkedünk a környékkel.  Változatos programokon vehetsz részt, mint „szafari” buszos utazás, bepillantás a természet patikájába, kreatív fitoterápia, de idén sem maradhat ki  Dr. Csernus Imre Csendülőjének látogatása sem.

Nem a Te hibád, 
ha eddig nem voltak jó tapasztalataid a jógatáborokkal kapcsolatban.  Lehet, hogy azokban a táborokban amelyeken eddig részt vettél, nem tudtad követni pontosan a gyakorlatokat, lehet az oktatót sem hallottad megfelelően, mert túl sokan voltatok. Ebben a táborban a maximális létszám 25 fő, mert hiszem, hogy mindenki számára fontos, hogy a gyakorlatokat megfelelően és pontosan kivitelezze.
Ebben a táborban elsődleges, hogy személyes figyelmet és segítséget nyújtsak Neked is a gyakorlás közben.
Így meg fogod tapasztalni, hogy mennyivel minőségibb lehet a jógagyakorlás, ha személyes figyelmet kapsz az oktatótól.

Annó amikor beléptem a csodálatos Panoráma Hotel Noszvaj*** recepciójára, azonnal rabul ejtett a kedvesség és a segítőkészség, amit az ott dolgozók sugároztak.
A szobákat és a környezetet bejárva méginkább rájöttem, hogy: itt a helyem. Már 5. éve járunk ide, és a személyzet mindig minden igényünket kielégíti.

A szobák kényelmesek, tágasak és mindig tiszták. A bárhűtő és az egyedileg szabályozható légkondicionáló a szobákban csak hab a tortán. Az ételek  valami fantasztikusak, a svédasztalos reggelik és a vacsorák mindig kiválóak. De nem csak az ételek miatt szeretjük ezt a helyet, hanem azért is, mert közvetlenül a fenyőerdő szélén található, így folyamatosan kapcsolatban állhatunk a természettel. A nyugalom és a béke szigete ez a hely, ahol a mókusok hancúroznak a fenyőfák között, miközben Te az úszómedencében pihensz. Reggel madárcsicsergésre ébredhetünk. Egyszerűen imádom ezt a hotelt!

Képzeld el, hogy 6 nap alatt teljesen kikapcsolódhatsz és feltöltődhetsz az Etka-Jóga Erőgyűjtő Módszer intenzív gyakorlásával.

És tudod mi a legjobb?
Nem számít, hogy kezdő vagy, itt mindenkinek lehetősége van arra, hogy fejlődjön!

Ha eljössz ebbe a táborba, garantáltan stressztől mentesen térhetsz majd haza, hiszen itt minden a Te kényelmed és kikapcsolódásod érdekében történik. Szeretnél egy kicsi nyugalmat? Jól lenne különleges helyeket felfedezni? Itt mindezekre lehetőséged lesz. Itt egy olyan helyen lehetsz, ahol csak magaddal törődsz. 

És tudod mit?
Az egész tábor azért jött létre, hogy megtapasztald a természet öleléséből áradó nyugalmat. Tehát, ha szeretnél egy olyan élményekkel gazdagodni, ami  ami garantáltan feltölt majd téged új energiával és ismeretekkel, akkor közöttünk a helyed.

Várunk szeretettel!

Ne habozz tovább! Jelentkezz most a táborba és éld át az élményeket! 

7. Stresszoldó Etka-Jóga tábor

2024.07.07-12-ig.

Szállj ki a mindennapok rohanásából, és merülj el a természet nyugalmában. Tapasztald meg, hogy milyen érzés egységben lenni önmagaddal és a környezeteddel.

Mit tartalmaz a tábor díja?

A tábor díja: 166.000-Ft.

Jelentkezés: 50% előleg befizetésével lehetséges, 2024.06.15-ig.

Etka-Jóga tábor
Panoráma Hotel Noszvaj

Hol található Noszvaj?

Noszvaj Egertől 15 km-re a Bükk hegység ölelésében található, melyek köszönhetően rendkívül tiszta a levegője, ezért ideális hely a feltöltődésre, és a légzőgyakorlatok végzésére is. Olyan kis falucska ez a Bükk lábánál, ahol valóban mindent megtesznek azért, hogy az oda érkező vendégek elégedetten, és feltöltődve távozzanak. Egy valódi ékszerdoboz, amely lehetőséget nyújt a teljes kikapcsolódásra.  A környéken számtalan élmény és csoda vár.