Etka - Jóga kezdőknek!

Etka-Jóga Erőgyűjtő Módszer

Üdvözöllek az Etka - Jóga világában

Készen állsz arra, hogy az életedet megváltoztasd?
Engedd meg magadnak a lehetőséget a személyes fejlődésre és a test-lélek egyensúlyának megtalálására. Az Etka – Jóga olyan élmény, amely mélyen inspirál, lendületet ad, és megtölt életerővel minden egyes lélegzetvételnél. Indulj velünk a változás útján, és fedezd fel, milyen csodákat hozhat számodra 10 alkalommal!

Az Etka - Jóga varázslata

Az Etka – Jóga nem csupán egy testmozgás, hanem egy életmód, amely a tested, lelked és szellemed harmóniájára törekszik. Ötvözi a tradicionális jóga technikáit a modern élet dinamikájával, így mindenki számára elérhető és alkalmazkodik az egyéni szükségletekhez. Az Etka – Jóga nem csupán edzés – ez egy utazás önmagadhoz, ahol felfedezed azokat a tartalékokat és lehetőségeket, amelyekről talán nem is tudtál.

Miért válaszd a 10 alkalmas Etka - Jóga sorozatot?

Lépésről lépésre

A tematikus 10 alkalmas kezdő sorozat lépésről lépésre vezet Téged az Etka - Jóga világába. Megteremtjük az alapokat, és fokozatosan növeljük a kihívásokat, így könnyedén belemerülhetsz a gyakorlásba.

Kezdőknek tervezve

Az órák kifejezetten kezdőknek készültek, így nem kell aggódnod, ha még sosem gyakoroltad a jógát. Fokozatosan megismerkedhetsz a testtartásokkal és légzéstechnikával.

Személyre szabott instrukciók

A maximum 13 fős csoportlétszám lehetővé teszi, hogy figyeljek Rád, és személyre szabott instrukciókkal segítsem a gyakorlásod.

Az Etka-Jóga alapjainak tudatos elsajátítása

A sorozat során megtanulhatod az Etka - Jóga alap gyakorlatait. Beleértve a légzést, testtartásokat és relaxációt. Ezek az alapok hozzájárulnak a helyes gyakorláshoz és a test - lélek egyensúly kialakításához.

Egy közösség részese lehetsz

A kezdő sorozatban való részvétel lehetőséget teremt arra, hogy más kezdőkkel ismerkedj, barátságok szövődhessenek. A közösségi élmény segít támogatást találni és inspirációt meríteni a gyakorlás során.

Átmenet a haladó gyakorlatokhoz

A sorozat végére már megismered az Etka - Jóga alapjait, így könnyen áttérhetsz haladóbb gyakorlatokra, ha tovább szeretnéd fejleszteni a tudásodat.

10% kedvezmény

Ne hagyd ki az egészség és jólét új szintjét! Regisztrálj most, és élvezd a kezdőknek szóló tematikus sorozatom -10% kedvezménnyel. Indítsd el utazásod a testi és szellemi egyensúly felé még ma! Kedvezményes jelentkezés határideje: 2024. 08. 20.

Etka - Jóga kezdőknek,
10 alkalmas sorozat

31.000-Ft / fő / 10 alkalom

-10% kedvezmény feltételei: 2024.08.20-ig történő jelentkezés, és tematikus sorozat díjának átutalása.

Etka - Jóga kezdő

Vendégeim véleményei

"Három éve járok az Andi óráira és nagyon megszerettem. Minden jógagyakorlat, amit ott csinálunk, teljesíthető és nagyon hasznos a testünknek. Mindig jó a hangulat, szinte várom a keddeket, hogy találkozhassunk, mert a jógatársaimmal is nagyon jól kijövök. Az egész órát betölti Etka Anyó szellemisége: "Végtelen térben, időben és erőben létezel, az állandó fejlődésed lehetősége beláthatatlan!"
Nagyné Vancz Erika
Nagyné Vancz Erika
" Ha szeretnél vidám társaságban, jó hangulatban, kíméletesen tenni az egészségedért,ha egy kedves,humoros,de minden mozdulatodra figyelő, a rosszakat kijavító, oktatóra vágysz, akitől nem csak a jógát tanulhatod,de az illóolajak, a gyógyfüvek,és egyéb természetes, kencék eredményes hasznosságára is rávilágít, jópofa anekdotákat megtudhatunk Etka Anyóról, a módszereiről, szóval, akkor itt a helyed, gyere bizalommal!"
Orth Éva
"Régebben, talán kétszer, részt vettem Andi Etka jóga bemutató óráin, egyszer erdei, egyszer pedig teremben tartott órán. Valamiért akkor és ott nem köteleztem el magam. Majd nemrég szembe jött velem ismét a lehetőség, és azt éreztem, most jött el az én időm...így jelentkeztem Andinál. Nagyon kemény és fárasztó nap volt a csütörtöki a munkahelyemen, ezért a kisördög meg is szólalt bennem: mi lesz, ha nem mész el ma, hisz olyan fáradt vagy. De erőt vettem magamon, és az új év első hetén, csütörtökön elmentem az első, igazi, kezdő foglalkozásra. Háááát, mit mondjak, hosszabb ideje nem mozogtam rendszeresen, és ezt a testem jelezte is; bizony volt egy - két gyakorlat, amit nehezen tudtam végrehajtani. Az óra összességében nagyon jó hangulatban telt, és a végén a relaxba egy picit talán bele is szundítottam. Az óra végén Andi megkérdezte, hogy éreztük magunkat. Én annyira szuperül, hogy rögtön meg is vettem a 8 alkalmas bérletet az óráira, így mostantól a csütörtök délutánjaim a Menta házban telnek. Hazafelé menetben, a villamos az orrom előtt húzott ki a megállóból, és negyedóra múlva jött volna a másik, ezért gyalog indultam haza, ééés, megelőztem azt a villamost, amire oly sokat kellett volna várnom. 🙂 Viszont, hihetetlenül energikusnak éreztem magam, és a lelkem is megnyugodott a napi stressz után, majd egy kiadós, pihentető éjszakai alvás követett. Másnap reggel energikusan ébredtem, és meglepve tapasztaltam, hogy sokkal kisebb izomlázam van, mint amire számítottam. És a csúcs az volt, hogy a napi 8-9, íróasztal mellett végzett munka hatása, a hát- és derékfájdalom, sokkal később jelentkezett. Azt hiszem, az év első legjobb döntését hoztam meg, amikor elköteleztem magam Andi jógaórái mellett, és bízom benne, hogy az év további döntései legalább ennyire sikeresek lesznek számomra. Csak ajánlani tudom Mindenkinek."
Török Csilla

Az órák helyszíne

Menta Mozgásház és Fejlesztő Központ

3530 Miskolc, Szemere u. 16. 1.em


  Gyakran felmerülő kérdések

  • Hozz kényelmes öltözetet  (melegítő, póló).
  • Legalább 0,5l vizet.
  • Relaxációhoz pulóvert vagy plédet igény szerint, de korlátozott számban  tudok biztosítani.
  • Jógaszőnyeget – ha nincs korlátozott számban tudok biztosítani, ebben az esetben nagy méretű törölközőt, strandkendőt hozz.

  Elővásárlási akció keretében átutalással.  Ha megfelelő számú előjelentkező van, akkor küldök egy emailt, amelyre kérem majd visszaküldeni: a számlázási adatokat. Ezután  díjbekérőt küldök, majd az utalás megtörténte után kiállítom az elektronikus számlát 24 órán belül.)

  Helyszínen az első alkalom után készpénzben tudsz fizetni. 

  Mindkét esetben él a 100% Felfrissülés garancia.

  Sajnálom, de nem vállalok gerincsérves vendéget.  A jóga és a gerincsérv nem barátok. Javaslom keress fel egy gyógytornászt aki személyre szabott speciális gyakorlatokat megtanítja Neked.

  Érkezz legalább  perccel órakezdés előtt. Legyen időd átöltözni. Kérlek késessél ne zavard az órát. Ha mégis késnél, fejbólintással köszönj, és keress helyet a teremben, a többiek lehető legkevesebb zavarásával.

  Rendkívüli esetben egyeztetés után szabad helyek függvényében át tudsz menni azon a héten egy másik csoportba.  De ezt nem garantálom.

  100% Felfrissülés garancia
  100% Felfrissülés garancia

  Ha az első órán nem azt kaptad amit szerettél volna, kérlek jelezd. Nem kérek magyarázkodást, csak megköszönöm, hogy adtál az ETKA – Jóga Erőgyűjtő Módszer foglalkozásomnak egy esélyt, – visszatérítem az óra díját, és barátokként válunk el.

  Igen, 2 hónapos tematikus csoport minden résztvevőjének jár a 100% Felfrissülés garancia. 
   

  Abban az esetben, ha mégsem tudnál jönni, a díj befizetése után, akkor 11.500-Ft értében kapsz egy kupont mely 4 alkalomra szól.

  Ezt egy  későbbi időpontban induló, vagy a már működő csoportjaimban használhatod fel, legkésőbb 2024.06.31-ig. 

  Sajnos nem. Az udvaron való parkolási lehetőség  csak és kizárólag az ott dolgozóknak van fenntartva.

  Ha kérdésedre nem kaptál választ, írj üzenetet ide: info@sovariandi-etkajoga.hu