Fedezd fel az Illóolajak világát: könnyen érthető útmutató kezdőknek

Ha kíváncsi vagy az illóolajok kifinomult világára, és szívesen résztvennél egy könnyen érthető útmutatóval teli előadáson, akkor ne hagyd ki ezt az eseményt, ahol
Sóvári Andrea természetgyógyász- fitoterapeuta, vezet végig ezen az izgalmas utazáson!

” Az illatoknak gyógyító erejük van.
Az aromaterápia egy olyan ajándék, amelyet a természet ad nekünk, hogy meggyógyítsa testünket és lelkünket.” Hippokratész

Tapasztald meg a természet kincseit,
Sóvári Andreával.

Képzelj el egy csodálatos utazást az illóolajok rejtelmeibe, ahol minden kezdet izgalmas kaland, és az aromaterápia varázslatos világa kibontakozik előtted. Azonban, mint minden utazás, ez is tele van kihívásokkal, különösen, ha még csak most ismerkedsz a Föld ajándékaival.

Ahogy az első lépéseket teszed ezen a különleges úton, megtapasztalhatod azt az érzést, hogy az információhiány és a termékek sokfélesége kissé zavarba ejtő. Ebben a pillanatban, amikor a szorongás és a bizonytalanság felütheti a fejét, itt vagyok, hogy megkönnyítsem az utazásodat.

Ebben kalandban az egyszerűség a kulcs. Nem akarom, hogy elveszettnek érezd magad a rengeteg információ között vagy ne tudj választani a különböző esszenciák között. Az előadás alatt átadok Neked olyan információkat, melyeknek a birtokában magabiztosabban tudsz haladni az aromaterápia ösvényén.

Rádióriport

Az illóolajakról Monos Mártával beszégettem a Csillagpont rádióban.  

Illóolaj

Miért érdemes résztvenni az előadáson?

Kezdőknek szól: egyszerű és hatékony használati módok

Ismerd meg az alapokat és tanuld meg, hogyan integrálhatod azokat a mindennapi életedbe. Sóvári Andrea természetgyógyász - fitoterapeuta szakértelme segítségével olyan könnyen érthető útmutatót kapsz, amely biztosítja, hogy kezdőként is magabiztosan használd a természet kincseit.

Interaktív élmény: gyakorlati tapasztalatok és tanácsok

Ne csak hallgasd meg az információkat, hanem próbáld ki a hallottakat. Az előadásokon olyan gyakorlati tanácsokkal is szolgálok, amelyeket azonnal ki is tudsz próbálni, hogy megéld azok jótékony hatásait.

Közösség és támogatás: találkozz másokkal

Csatlakozz egy olyan közösséghez, amely ugyanazokért az egészséges életmódért és természetes megoldásokért lelkesedik, mint Te!

Sóvári Andrea

Sóvári Andrea

természetgyógyász - fitoterapeuta,
Etka-Jóga Erőgyűjtő Módszer oktató,
tanár

Több mint 5 éve járom az illóolajok útját, mely teljesen elvarázsolt. Olyannyira beleszerettem ebbe a csodavilágba, hogy a természetes megoldások felé irányítottam tanulmányaimat. Természetgyógyász – fitoterápia szakmai vizsgával rendelkezem.
Számomra az illóolajak nem csak egy cég termékei, hanem a természet maga csodálatos világa, amelybe őszinte tisztelettel és szenvedéllyel merülök el nap mint nap. 

Miről hallhatsz az előadás során?
 • A fitoterápia rövid áttekintése és miért fontos  az egészség szempontjából?
 • Az esszenciális olajok szerepe a természetes megoldásokban.
 • Mi teszi különlegessé az illóolajakat, hogyan támogatják az egészségmegőrzést?
 • Megismerheted az aromaterápia alapjait (mi az illóolaj, mik a jellemzőik, kinyerési módok, illóolajak rezgései, illóolajak minősége, használatukra vonatkozó javallatok ellenjavallatok, biztonságos használat).
 • Aromaterápia története (ókori Egyiptom, ókori Görögország, ókori Róma, India, Kína, valamint a modern irányzatok.)
 • Hogyan érezzük az illatokat és hogyan hatnak az érzelmeinkre?
 • Mik a hordozóolajak, és miért praktikus őket használni.
 • Illóolajak használata a mindennapokban – hogyan támogathatod az egészséges jóllétedet?
 • Alapvető illóolajak bemutatása és használati útmutató (citrom, levendula, borsmenta, teafa, tömjén, oregánó)
 • Alapvető illóolaj keverékek bemutatása, és használati útmutató 
 • Szervrendszerek támogatása.
 • Évszakoknak megfelelő használat.
 • Az illóolajak lelki hatásai.

Az előadás két részletben kerül lebonyolításra könnyebb befogadhatóság érdekében.
Az első részben az alapokat fedezzük fel, majd a második alkalommal folyamatosan tágítjuk ismereteinket a gyakorlati alkalmazás lehetőségei felé. 

Az előző előadás résztvevői mondták

Büszkén és örömmel osztom meg veletek az előző előadásom résztvevőinek gondolatait, melyekből kitűnik, hogy az esemény nem csak egyszerű találkozás volt, hanem egy emlékezetes élmény. 

„Érdekes 2 nap volt, a második különösen, igaz tömény volt, de sokat lehetett tanulni belőle. Sok információ, és jó „receptekkel” dúsítva. Nagyon tetszett az évszakok szerinti besorolás is. Otthon még át kell néznem, az anyagot, mert most egy kicsit kavarog minden a fejemben.”

Bereginé Kundráth Klára

"Nagyon hasznos volt, a két nap előadása számomra. Mindig is érdekelt az illóolajok világa, de ezirányú analfabétizmusom miatt önállóan nem mertem nekiindulni az illóolajok világába. Köszönöm az ismertetést, sok hasznos információt amit kaptam, és nagyon ajánlom barátaimnak, ismerőseimnek is. Örülök, hogy eljöttem!"

Gaburi Lászlóné

„ A 2 napos előadás számomra sok új információt adott. Tetszett, hogy részletesen elmondtad az olajok hatásait. Fontos volt, hogy mikor ne használjuk az olajat és mire figyeljünk. Jól éreztem magam, a két napon. Új ismeretekkel térek haza. Köszönöm a munkádat! "

Molnárné Jolika

„Nagyon hasznos volt számomra ez a tanfolyam. Körülbelül fél éve ismerkedtem meg az illóolajokkal és kezdetben az érzelmi olajakat használtam. Mára azonban eljutottam odáig, hogy az esszenciális olajokat is elkezdtem használni, de amikor rájöttem, hogy ezek éppoly veszélyesek is tudnak lenni mint amennyire hasznosak. Szeretném megtanulni biztonságosan használni ezeket, s ez a tanfolyam pont ezt adta számomra, amire szükségem volt. Nagyon szépen köszönöm és remélem lesz folytatása. Köszönöm."

Gordoni Annamária

Első alkalommal találkoztam az illóolajokkal és az ezekkel kapcsolatos témakörrel. Sok új és eddig ismeretlen információt hallottam. Felkeltette az érdeklődésemet a témával kapcsolatban. Fogom használni a gyakorlatban és ajánlani fogom pl. a lányomnak. Gratulálok az előadáshoz, köszönöm, hogy itt lehettem.”

Bohusné Demján Emerencia

Kinek szól az előadás?

Az előadás kifejezetten azoknak szól, akik most csatlakoztak az illóolajok világához, és még csak most fedezik fel ennek a csodálatos természetes megoldásnak a sokféle lehetőségét. Ez a program egy remek lehetőség a bevezetésre.

Ebben a kiemelkedően informatív előadásban olyan alapvető és könnyen érthető útmutatásokat kapnak a résztvevők, amelyek segítenek megérteni az illóolajok alapjait, valamint hatékony módszereket adok saját életükbe való integrálásukra, hogy biztonságosan és hatékonyan alkalmazzák ezeket a természetes eszközöket a mindennapi életükben.

Ugyanakkor, ha már jártasabb vagy az illóolajok használatában, és már rendelkezel alapvető ismerettel, akkor érdemes átgondolnod, hogy az előadás számodra megfelelő e. Azok, akik már több tapasztalattal rendelkeznek még mindig profitálhatnak az előadásból, de fontolóra vehetik, hogy mennyire szolgál új információkkal és gyakorlati tanácsokkal a saját ismereteik kiegészítésére.

Van egy apró titok, amit megosztanék Veled

Az illóolajak világa rengeteg információt és lehetőséget rejt magában, de ne aggódj, ha eddig még nem mélyültél el benne. Senki sem születik fitoterapeutának, és mindenki a saját tempójában fedezheti fel ezt a csodálatos világot.
Az, hogy most itt vagy, azt mutatja, hogy kíváncsi vagy és nyitott az újdonságokra, ami fantasztikus dolog.
Ez nem arról szól, hogy „miért nem tudtál eddig az illóolajakról?”, hanem arról, hogy most, ebben a pillanatban ráleltél valamire, ami segíthet neked. Az illóolajak világa gyönyörűen összetett, és senki sem várja el Tőled, hogy mindenről tudj.

Most van itt ez az eszköz az életedben, amely megnyithat egy teljesen új világot melynek segítségével hatalmas lépést tehetsz saját és közvetlen környezeted jólléte felé.   – (Én ezt nap mint nap megélem.)

Felejtsd el a múlt esetleges kihagyásait, és inkább örülj annak, hogy most itt vagy.
Az aromaterápia most került az utadba, és az illóolajak olyan lehetőséget kínálnak, ami segíthet a fejlődésedben és a gyógyulásodban.

egészség

Az előadások időpontjai és helyszíne:

Az előadások két részből állnak, időtartam egyenként kb. 2,5 óra.
Időpont: 2024 május – pontos részletek későbbiek folyamán.
Jegyvásárlás a pontos időpont kihirdetése után ezen a felületen lehetséges majd. 

Megközelíthetőség:

Autóval: Szentpéteri kapu 66, lent hátul a nagy parkolóban a parkolás díjmentes!

Autóbusszal: Levente vezér utcánál kell leszállni, majd a lépcsősoron menj le (lásd fénykép) és jobbra az első ajtó.

Jegyek:
A korán ébredők kedvezménye még ennyi ideig érhető el.
nap
óra
perc

Fedezd fel az illóolajak világát

Korán ébredőknek: 2024.02.26-ig
14.000- Ft
/ 2 előadás
1 fő részére szóló jegy
Értékes ajándéksorsoláson való részvétel.
Legjobb ajánlat

Fedezd fel az illóolajak világát

2024.02.27-től.
18.000- Ft
/ 2 előadás
1 fő részére szóló jegy

Fedezd fel az illóolajak világát

Helyszíni jegyvásárlás esetén.
10.000- Ft
/ előadás
1 fő részére szóló jegy
Gyakori kérdések

Jegyzetfüzet, toll.

Igen. Ezért ajánlott mindkettőn résztvenni, mert csak így érthetők meg az összefüggések.

Az előadások várható időtartama kb. 2,5 óra/ alkalom, 1 db rövid szünettel.

Végtelenül sajnálom, hogy nem jó számodra az időpont. Írj egy üzenetet az info@sovariandi-etkakajoga.hu oldalra, és emailben értesítelek amikor lesz új időpont.

A kiemelten fontos dolgokról lesz írásos összefoglaló.

Nem. Az előadás ismeretterjesztést szolgál és nem felnőttképzés, így tanúsítvány nem állítható ki az előadások végén.

Az előadás díjának befizetése után pénzvisszafizetésre nincs lehetőség.

Fontosnak tartom, hogy résztvevők felelősségteljesen és tudatosan döntsenek a részvétel mellett, ezért kérek mindenkit, hogy alaposan mérlegelje döntését, mielőtt fizetést teljesítene. Az előadásra való biztos részvétel előzetes tervezést és elkötelezettséget igényel, így kérlek, csak abban az esetben fizess, ha valóban résztveszel az eseményen. Vis major esetben, ha a második előadásra nem tudsz eljönni, a részvételi lehetőséget átruházhatod másra.

 Köszönöm megértésedet és együttműködésedet és remélem, hogy sikeres és hasznos lesz az előadás számodra.

Az előadás után felmerülő kérdésekre az előadást követően 2 hónapon belül mindenkinek 2 alkalommal van lehetősége kérdezni emailben, válaszolni is emailben fogok. Az emailes konzultáció díjmentes.

Az előadás során kép- és hangfelvétel készítése szigorúan tilos. Az előadás teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, és annak felvétele, terjesztése, vagy bármilyen módon történő reprodukálása, engedély nélkül felhasználása, jogi következményeket vonhat maga után. Kérek minden résztvevőt, hogy tartsa tiszteletben az előadás és a résztvevők szellemi tulajdonát, és ne készítsen semmilyen fénykép-, video- vagy hangfelvételt az eseményről.

Ezen szabály betartásával hozzájárulsz ahhoz, hogy az előadásnak és annak résztvevőinek személyiségi és szerzői jogai tiszteletben maradjanak. Köszönöm együttműködésedet és megértésedet ebben a fontos kérdésben.

Előzetes jelentkezés, hogy ne maradj le az időpontról.

Az űrlap kitöltésével lehetőséged nyílik arra, hogy ne maradj le a fontos részletekről, és időpontokról. Az űrlap kitöltése nem jár részvételi kötelezettséggel. 

Az eseményt minimum 5 fő 2024. február 29-ig történő előzetes jelentkezése esetén lesz megtartva.  A jelentkezés a díj befizetésével válik teljessé.

Abban az esetben, ha esemény minimum létszámát nem érjük el, az esemény előtt értesíteni foglak, a megadott elérhetőségeken, és az átutalt összeget visszatérítem arra a számlaszámra, amelyről az utalás történt.

Köszönöm a megértésed és érdeklődésed!

Tisztelettel: Sóvári Andrea
                      természetgyógyász – fitoterapeuta

  Számlázási adatok