Fitoterápia

Egészségmegőrzés a természet erejével

A természet kincsestára végtelen.
Fedezd fel az egészséghez vezető utakat, kalandozz velem
a gyógynövények és a természetes megoldások ösvényein.

 Nem titok, hogy a XXI. század embere kezd visszatérni a természetes megoldások felé.
Szeretnénk tovább fiatalok, és lendületesek maradni, kitolni azt az időt amikor gyógyszereket kell szednünk az egészségi állpotunk fenntartása érdekében.

Egyre többen szentelnek figyelmet az egészség megőrzésére, a betegségek megelőzésére.
Nem ritka, hogy ezeket gyógynövényekkel, illóolajakkal, méhészeti termékekkel teszik.

Fitoterapeutaként, és Etka – Jóga oktatóként szívügyemmé vált az emberek egészségének és jólétének elősegítése, és küldetésemnek érzem az oktatást és felvilágosítást ezen a területen.
Hiszem, hogy a természet ereje és az ősi gyógymódok ismerete kulcsfontosságú lehet mindenki számára az egészségesebb és kiegyensúlyozottabb élet elérésében.

Az ismeretek átadása számomra olyan, mint egy gyertya meggyújtása egy sötét szobában.
Az információval feltöltött tudatosság fényt hoz, és lehetővé teszi az emberek számára, hogy a saját egészségük irányítóivá váljanak. Az elköteleződésem az, hogy mindenki számára elérhetővé tegyem azokat az ismereteket, amelyek segítségével magabiztosan és tudatosan hozhatják meg az egészségügyi döntéseiket.

Az előadás sorozat révén szeretném felkelteni az érdeklődést, támogatni az önálló döntéseket és inspirálni az egészségesebb és tudatosabb élet iránti vágyat. A tudás hatalom, és hiszem, hogy minden egyes embernek joga van hozzá, hogy megismerje és élvezze a természet gyógyító erejét.

Sóvári Andrea

Sóvári Andrea

Természetgyógyász – fitoterapeuta, 
Etka – Jóga oktató

Fitoterápiás ismeretterjesztő előadások

 • 2024. július 8. - Noszvaj

  A két világ találkozása. Gyógyszerek és gyógynövények kényes egyensúlya

 • 2024. szeptember - Miskolc

  Hogyan maradjunk tovább fiatalok? Anti - aging tippek az idő visszafordítására.

 • 2024. október - Miskolc

  Az élet esszenciái. Illóolajok összhangban a mindennapi életünkkel.

 • 2024. november - Miskolc

  Tudtad, hogy a Schüssler sók 12 alapvető ásványi sót tartalmaznak, amelyek segíthetnek a szervezet öngyógyító képességének fokozásában? Az elődás során megtudhatod melyek ezek, és hogyan kombinálhatod hatásait a gyógynövényekkel.

Természet

A két világ találkozása

Gyógyszerek és gyógynövények kényes egyensúlya.

Mi történik akkor, ha egyszerre fogyasztassz gyógyteákat és gyógyszereket?
Gondoltad volna, hogy a gyógynövény – és gyógyszerek együttes alkalmazása befolyásolhatja a gyógyszerek hatékonyságát? Az előadás során betekintést kaphat ezekbe az összefüggésekbe.

Időpont: 2024. 7. 08. (hétfő) 10:00-11.30
Helyszín: Panoráma Hotel Noszvaj***
Noszvaj, Dobó István utca 26/A
Jegyek: 2500-Ft – előadás előtt a helyszínen vásárolhatók.

Anti- aging

Hogyan maradjunk tovább fiatalok?

Anti - aging tippek az idő visszafordítására

Ezen az előadáson olyan értékes tanácsokat és praktikákat osztok majd meg, amelyek segítenek az egészségesebb és fiatalosabb élet elérésében.

Időpont: 2024. 09. pontos dátum augusztusban.
Helyszín: Vasgyári Közösségi Ház, Miskolc, Vasgyár u. 24.
Jegyek: 2500-Ft – elővételben itt a weboldalon 2024. május 28-tól.
Helyszíni jegyvásárlás esetén: 3500-Ft

Az élet esszenciái

Illóolajok összhangban a mindennapi életünkkel.

Az illóolajok nem csupán kellemes illatokat hoznak, hanem segíthetnek a relaxációban, az energiában, és még számos pozitív hatást is kiválthatnak.
De vajon melyek ezek?
Hogyan használjuk az illóolajakat  biztonságosan?

Időpont: 2024. 10. pontos dátum augusztusban.
Helyszín: Vasgyári Közösségi Ház, Miskolc, Vasgyár u. 24.
Jegyek: 2500-Ft – elővételben itt a weboldalon 2024. szeptember 1-től.
Helyszíni jegyvásárlás esetén: 3500-Ft

fitoterápia

A természet bölcsessége című előadássorozat helyszíne:

3533 Miskolc, Vasgyári út 324.

Megközelítés tömegközlekedéssel

Az Újgyőri főtérről a 9, 19, 29, 68-as autóbuszokkal, vagy a 2V villamossal.

Autóval

Parkolás korlátozottan a Vagyári Közösségi Ház udvarán lehetséges, illetve a környéken is díjmentes.

Miért érdemes résztvenni az előadáson?

Megelőzés

Az előadások olyan stratégiákat és megközelítéseket kínálok amelyek segítenek a betegségek megelőzésében, a természet ajándékainak segítségével.

Alternatív gyógymódok megismerése

A természetgyógyászat számos alternatív gyógymódot kínál, amelyek segíthetnek a testi és lelki egészség fenntartásában. Az előadások során betekintést nyerhetsz ezekbe a módszerekbe, és megismerheted, hogyan alkalmazhatók a mindennapi életben.

Életmódváltás, és tanácsok

A természetgyógyászat gyakran összekapcsolódik az egészséges életmóddal. Az előadásokon tanulhatsz olyan praktikákat és tanácsokat, amelyek segíthetnek abban, hogyan tarthatod karban egészségedet természetes módszerekkel.

Érdekes és változatos információk

A fitoterápia egy széles körű terület, amely magába foglalja a gyógynövényeket, illóolajaktat, méhészeti termékeket. Az előadások változatos és érdekes információkat kínálhatnak ezekről a témákról.

Holisztikus szemlélet megismerése

A természetgyógyászat holisztikus megközelítést alkalmaz, amely figyelembe veszi az egész test, az elme és a lélek egységét. Az előadások lehetőséget adnak arra, hogy megismerd ezt a holisztikus szemléletet és megtanuld, hogyan lehet az egészségedet komplex módon támogatni.

Kinek szólnak az előadások?

Az ismeretterjesztő előadásokat olyanoknak terveztem, akik nyitottak az új ismeretekre, és kíváncsiak, hogyan gazdagíthatják életüket a természetes megoldások segítségével.  

Azoknak szól, akik most ismerkednek a természetgyógyászat és a természetes megoldások világával, az előadások egy alapvető bevezetést nyújtanak. Segítenek az alapok megértésében és útmutatást adnak, hol érdemes kezdeni új utat. Azonban  a tapasztaltabb résztvevők is találhatnak inspirációt és új perspektívákat az előadásokban. Az események kibővíthetik a már meglévő ismereteket, és elősegíthetik a további fejlődést.

 

Gyakori kérdések

Igény szerint jegyzetfüzet, toll.

Nem. Mindegyik önálló előadás.

Az előadások várható időtartama kb. 90 perc.

Az előadás során kép- és hangfelvétel készítése szigorúan tilos. Az előadás teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, és annak felvétele, terjesztése, vagy bármilyen módon történő reprodukálása, engedély nélkül felhasználása, jogi következményeket vonhat maga után. Kérek minden résztvevőt, hogy tartsa tiszteletben az előadás és a résztvevők szellemi tulajdonát, és ne készítsen semmilyen fénykép-, video- vagy hangfelvételt az eseményről.

Ezen szabály betartásával hozzájárulsz ahhoz, hogy az előadásnak és annak résztvevőinek személyiségi és szerzői jogai tiszteletben maradjanak. Köszönöm együttműködésedet és megértésedet ebben a fontos kérdésben.

Jegyek:

Belépő: elővételben 2400-Ft,  a helyszínen az előadás napján 3000-Ft amennyiben marad jegy.
A jegyek itt a weboldalon vásárolhatók meg. Fizetés átutalással lehetséges. A rendezvényre a beléptetés név alapján történik.

Ha valaki szeretne ajándékba szeretné adni a jegyet, akkor a vásárlás után tudok küldeni ” Ajándékjegyet”. Ezt a info@sovariandi-etkajoga.hu email címen kérem jelezni. 

Amennyiben a jegy megvásárlásra került, sajnos nincs lehetőség a visszaváltásra. Azonban  a jegy átruházható más személy részére. Elegendő az új résztvevő nevét  megírnod az info@sovariandi-etkajoga.hu-ra. Tehát, ha valami váratlan közbejön, és nem tudsz résztvenni az eseményen, nyugodtan átadhatod  jegyed egy barátnodnak, családtagodnak, így más is élvezheti az előadást. 

Jegyvásárlás a Hogyan maradjunk tovább fiatalok című előadásra.

  Számlázási adatok