Sóvári Andrea
Etka - Jóga Erőgyűjtő Módszer oktató

Vélemények óráimról

Az Etka – Jóga Erőgyűjtő Módszer órák sokaknak a felfrissülés élményét adják.  Nem csak testi de lelki szinten is a megújulás percei amelyeket együtt töltünk.

Nem ritka, hogy egy-egy vendég hát-derék fájással érkezik az órára és 90 perc múlva könnyedebben, vagy fájdalmak nélkül lép ki az ajtón. Helyettem azonban meséljenek a vendégeim visszajelzései.

Vélemények a vendégeimtől

Mielőtt elkezdtem volna Etka-Jógára járni, évekig szenvedtem a hátfájástól. Mióta járok az órákra, ez teljesen megszűnt. Nagyon hálás vagyok ezért. Mindenkinek, aki a fájdalomtól szeretne megszabadulni, vagy azt megelőzni, esetleg cssk fitt maradni: jó szívvel ajánlom Sóvári Andrea Etka-Jóga foglalkozásait!
Berki Marianna
Berki Marianna
Irodai alkalmazott
54  éves nő vagyok. Valójában nem voltak problémáim, amikor jógázni kezdtem, de a korom előrehaladtával úgy éreztem, hogy ha nem akarok hamar öregasszony lenni, jobb, ha kezdek magammal valamit. Csak úgy megelőzésképpen. Jól is gondoltam, mert kétszeres nagymamaként nagyon is szükségem van az erőmre, teherbírásomra. 40 alatt ajánlanám, 40 felett kötelezővé tenném a nők számára az Etka -Jógát a jó erőnlét megtartása végett. Nemcsak fizikálisan, de mentálisan is felfrissít, regenerál. Nincs ugra-bugra, a jól kidolgozott, összehangolt mozgássorozat végén azt veszem észre, hogy tetőtől-talpig átmozgatott, előjöttek azok az izmaim is, amikről nem is tudtam, hogy léteztek. Nagyon szeretem nyújtásokat és a gerincgyakorlatokat, amelyek átszövik az órákat. Andi gyakran azt is elmondja, hogy mely mozdulatsornak milyen élettani hatásai vannak. A legjobban azt kedvelem, hogy ötletgazdagok a gyakorlatok. Ugyanannak a hatásnak az elérése más-más, változatosan felépített gyakorlatsorral történik. Nagyon jó hangulatban zajlanak az órák. A jókedv és a vidámság rendszeresen része a másfél órás együttlétnek, feledve napi fáradságot, gondot, bajt. Az óra jutalma a lezáró relaxáció. Jól eső fáradtsággal izmainkban igazi irányított szellemi felfrissülés. Aki hisz a csodapirulákban, a bajaira csak kapkodja, de ha valós megoldást akar a problémáira vagy csak jól akarja magát érezni a bőrében, jobban teszi, ha csatlakozik Sóvári Andi Etka - Jóga csoportjához.
Farkas Ildikó
Három éve járok az Andi óráira és nagyon megszerettem. Minden jógagyakorlat, amit ott csinálunk, teljesíthető és nagyon hasznos a testünknek. Mindig jó a hangulat, szinte várom a keddeket, hogy találkozhassunk, mert a jógatársaimmal is nagyon jól kijövök. Az egész órát betölti Etka Anyó szellemisége: "Végtelen térben, időben és erőben létezel, az állandó fejlődésed lehetősége beláthatatlan!"
Nagyné Vancz Erika
Nagyné Vancz Erika
Kedves Andi! Köszönöm a lehetőséget, hogy online Etka jógázhatok veled. Az órák fantasztikusak, nagyon jól lehet követni az instrukciókat, közben mintha látnál néha az az érzésem, pont jókor figyelmeztetsz, hogy lazíts. (igaz mindig mondod neked hátul is van szemed🙂) Szinte látom magam előtt az egész csoportot, de azért hiányoznak a többiek, addig viszont ez egy nagyszerű lehetőség, hogy továbbra is rendszeresen gyakoroljuntk veked. Mégegyszer köszönöm.
Czipó Csilla

Tapasztald meg Te is az
Etka-Jóga Erőgyűjtő Módszer közérzetjavító hatásait.

Jelentkezz még ma csoportjaim valamelyikébe.