Természetgyógyász - fitoterapeuta, Etka-Jóga oktató

Sóvári Andrea

A gyógynövényekben rejlik a természetes betegségmegelőzés ereje.

Sóvári Andrea

Aktuális események

Illóolajak világa

roses-1687547_1280

Ismeretterjesztő előadás Miskolcon.

Ha kíváncsi vagy az illóolajok kifinomult világára, és szívesen résztvennél egy könnyen érthető útmutatóval teli előadáson, akkor ne hagyd ki ezt az eseményt, ahol
Sóvári Andrea természetgyógyász- fitoterapeuta, vezet végig ezen az izgalmas utazáson!

Egészség és szépség titkai

Noszvaj- krémkészítés

Ismeretterjesztő előadás Noszvajon.

Szíveen hallanál arról, hogyan tarthatod karban egészségedet és szépségedet természetes házi kozmetikumokkal? Hogyan hat a stressz a hormonális egyensúlyodra?
Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre is választ kaphatsz az előadáson.

Mit jelent az a szó, hogy fitoterápia,és hogyan segíthetek Neked?

A gyógynövényekkel történő gyógyítás az egyik legősibb terápiás módszer a világon. A fitoterapeuta ismeri a gyógynövényekben rejlő terápiás lehetőségeket. Javaslatokat tesz, hogyan használjuk a gyógynövényeket betegségmegelőzés és a hagyományos medicina kiegészítéseként, vagy éppen a rehabilitáció során. A fitoterápia szemlélete holisztikus, tehát a test, a lélek és a tudat egészségére, annak megőrzésére, fejlesztésére, illetve betegség esetén, a helyreállítás a fő cél.

Két fő cél vezérel engem: az oktatás és a betegségmegelőzés. Hiszem, hogy az információval és a megelőző intézkedésekkel hosszú távú egészséget és jólétet érhetünk el. Hogyan segíthetek tehát neked ezen az úton?

Oktatás:

Az oktatásnak hatalmas ereje van az egészség és jólét terén. Kötelességemnek érzem, hogy megosszam Veled a gyógyítás és az egészséges életmód terén szerzett tudásomat. Ezen az úton olyan információkat nyújtok, amelyek segítenek megérteni a test működését és azt, hogyan lehetünk a saját egészségünk legjobb szövetségesei.

Betegségmegelőzés:

A betegségek megelőzése számomra kiemelt fontosságú. Hinni abban, hogy a megfelelő táplálkozás, életmódbeli változtatások és természetes terápiák segítségével előzhetjük meg a problémákat, meghatározza munkám központi részét. Célom, hogy olyan eszközöket és információkat nyújtsak, amelyek segítenek megelőzni a betegségeket és elősegíteni a teljes életet.

Ezen az úton szeretettel és elkötelezettséggel segítek neked. Ha bármilyen kérdésed van, vagy segítséget szeretnél az oktatásban vagy a betegségmegelőzésben, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot. Az egészség és jóllét mindenki számára elérhető, és örömmel segítek Neked ezen az úton.

Szolgáltatások

Nagy örömmel mutatom be széleskörű  szolgáltatásaimat amelyek az egészség, a tudatosság és a természet szeretetének szentelek. Az általam kínált lehetőségek segítenek betekintést nyerni az egészséges életmód és a természetes megoldások világába.

Fitoterápia

Előadások gyógynövényekről, illóolajakról

Előadásaim célja, hogy megosszam Veled a legújabb információkat és mélyebb betekintést nyújthassak az egészségmegőrzés és a tudatos életmód terén. Változatos témákat érintünk, és célom, hogy inspiráljunk és új gondolatokat ébresszek, amelyek segítenek magasabb szintű egészség és életminőség elérésében.

Gyógynövényes hétvége

A gyógynövényes hétvégéim olyan élményeket nyújtanak, amelyek feltöltik tested és lelked. A természet kincseiben való elmélyülés során megtanulhatod, hogyan használhatod a gyógynövények erejét a mindennapi életedben, és megtapasztalhatod a természet erőit életedben.

Gyógynövényes hétvége

Gyógynövényes hétvége Noszvajon

Fedezd fel a gyógynövények és az Etka-Jóga erejét

Örömmel mutatom be Neked a Gyógynövényes hétvégék felejthetetlen élményét, melyet a gyógyító természet ölelésében élvezhetsz.

Őszi programunk fő vonulata: A szív boldogságának forrása az őszi gyógynövényekben rejlik.

Mi vár Rád?
Ezen a varázslatos hétvégén belemerülhetsz a gyógynövények kincseibe és megtanulhatod, hogyan alkalmazhatod őket az egészséged és jólléted támogatására. Előadások, kreatív fitoterápia, séta a természetben és interaktív tevékenységek mind-mind arra összpontosítanak, hogy megtapasztald a gyógynövények erejét és a természet gyógyító hatásait.

Ezt a különleges hétvégét a Panoráma Hotel Noszvaj*** nyugodt és lenyűgöző környezete teszi még emlékezetesebbé. A  fenyvesben elhelyezkedő hotel páratlan lehetőséget teremt a regenerálódásra és a feltöltődésre.

Részletek és foglalás: ha készen állsz arra, hogy mélyen belemerülj a gyógynövények gyógyító világába és feltöltődj a természet ölelésében, lépj kapcsolatba velünk, és légy részese egy felejthetetlen hétvégének, ahol a gyógyítás és a természet harmóniája vár rád.

S
zeretettel várunk!
Sóvári Andrea Etka-Jóga oktató, fitoterapeuta, és a Panoráma Hotel Noszvaj*** csapata