Természetgyógyász - fitoterapeuta, Etka-Jóga oktató

Sóvári Andrea

A gyógynövényekben rejlik a természetes betegségmegelőzés ereje.

Sóvári Andrea

Aktuális események

Természet

A természet bölcsessége

Ismeretterjesztő előadássorozat Miskolcon.
A természet kincsestára végtelen. Fedezd fel az egészséghez vezető utakat, kalandozz velem a gyógynövények és a természetes megoldások ösvényein.

Mit jelent az a szó, hogy fitoterápia,és hogyan segíthetek Neked?

A gyógynövényekkel történő gyógyítás az egyik legősibb terápiás módszer a világon. A fitoterapeuta ismeri a gyógynövényekben rejlő terápiás lehetőségeket. Javaslatokat tesz, hogyan használjuk a gyógynövényeket betegségmegelőzés és a hagyományos medicina kiegészítéseként, vagy éppen a rehabilitáció során. A fitoterápia szemlélete holisztikus, tehát a test, a lélek és a tudat egészségére, annak megőrzésére, fejlesztésére, illetve betegség esetén, a helyreállítás a fő cél.

Két fő cél vezérel: az oktatás és a betegségmegelőzés. Hiszem, hogy az információval és a megelőző intézkedésekkel hosszú távú egészséget és jólétet érhetünk el. Hogyan segíthetek tehát neked ezen az úton?

Oktatás: az oktatásnak hatalmas ereje van az egészség és jólét terén. Kötelességemnek érzem, hogy megosszam Veled a gyógyítás és az egészséges életmód terén szerzett tudásomat. Ezen az úton olyan információkat nyújtok, amelyek segítenek megérteni a test működését és azt, hogyan lehetünk a saját egészségünk legjobb szövetségesei.

Betegségmegelőzés: a betegségek megelőzése számomra kiemelt fontosságú. Hinni abban, hogy a megfelelő táplálkozás, életmódbeli változtatások és természetes terápiák segítségével előzhetjük meg a problémákat, meghatározza munkám központi részét. Célom, hogy olyan eszközöket és információkat nyújtsak, amelyek segítenek megelőzni a betegségeket és elősegíteni a teljes életet.

Ezen az úton szeretettel és elkötelezettséggel segítek neked. Ha bármilyen kérdésed van, vagy segítséget szeretnél az oktatásban vagy a betegségmegelőzésben, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot. Az egészség és jóllét mindenki számára elérhető, és örömmel segítek Neked ezen az úton.

Szolgáltatások

Nagy örömmel mutatom be széleskörű  szolgáltatásaimat amelyek az egészség, a tudatosság és a természet szeretetének szentelek. Az általam kínált lehetőségek segítenek betekintést nyerni az egészséges életmód és a természetes megoldások világába.

Fitoterápia

Előadások gyógynövényekről, illóolajakról

Előadásaim célja, hogy megosszam Veled a legújabb információkat és mélyebb betekintést nyújthassak az egészségmegőrzés és a tudatos életmód terén. Változatos témákat érintünk, és célom, hogy inspiráljunk és új gondolatokat ébresszek, amelyek segítenek magasabb szintű egészség és életminőség elérésében.

Gyógynövényes hétvége

A gyógynövényes hétvégéim olyan élményeket nyújtanak, amelyek feltöltik tested és lelked. A természet kincseiben való elmélyülés során megtanulhatod, hogyan használhatod a gyógynövények erejét a mindennapi életedben, és megtapasztalhatod a természet erőit életedben.

Gyógynövényes hétvége

Gyógynövényes hétvége Noszvajon

Fedezd fel a gyógynövények és az Etka-Jóga erejét

Örömmel mutatom be Neked a Gyógynövényes hétvégék felejthetetlen élményét, melyet a gyógyító természet ölelésében élvezhetsz.

Őszi programunk fő vonulata: A szív boldogságának forrása az őszi gyógynövényekben rejlik.

Mi vár Rád?
Ezen a varázslatos hétvégén belemerülhetsz a gyógynövények kincseibe és megtanulhatod, hogyan alkalmazhatod őket az egészséged és jólléted támogatására. Előadások, kreatív fitoterápia, séta a természetben és interaktív tevékenységek mind-mind arra összpontosítanak, hogy megtapasztald a gyógynövények erejét és a természet gyógyító hatásait.

Ezt a különleges hétvégét a Panoráma Hotel Noszvaj*** nyugodt és lenyűgöző környezete teszi még emlékezetesebbé. A  fenyvesben elhelyezkedő hotel páratlan lehetőséget teremt a regenerálódásra és a feltöltődésre.

Részletek és foglalás: ha készen állsz arra, hogy mélyen belemerülj a gyógynövények gyógyító világába és feltöltődj a természet ölelésében, lépj kapcsolatba velünk, és légy részese egy felejthetetlen hétvégének, ahol a gyógyítás és a természet harmóniája vár rád.

S
zeretettel várunk!
Sóvári Andrea Etka-Jóga oktató, fitoterapeuta, és a Panoráma Hotel Noszvaj*** csapata